sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Helsinki on kaunis

Mennyt viikko on ollut mulla ihan älyttömän toimintatäyteinen! Koulupäivät kuluivat leffoja katsellessa
ja torkahdellessa. Mutta on se vaan kumma, kun jotkut opettajat eivät vikalla viikollakaan vielä hellittäneet...
Katsottiin esim. leffat Inception ja  Täällä pohjantähden alla. 
   Torstaina ja perjantaina olin Helsingissä jouluretkillä. Aleksanterinkatu on taas valaistu tosi kauniisti, roikkuvilla A-valoilla. Kauppojen ikkunatkin on laitettu jouluisiksi ja Stockmannin jouluikkunat ovat suositut. Niiden ympärillä pyöri kauheasti porukkaa, eri ikäistä, ja kokoista. Tänäkin vuonna ikkunaan oli rakennettu joulumaa, jossa oli vaikka mitä. Ikkunaa katsellessa tulee vaan sellainen olo, että "mä haluan nähdä lisää" ja "toivottavasti muistan ton".
   Tuomiokirkon edessä Senaatintorilla käy taas kylmä ja kostea tuuli. Mutta valoa tuo tänäkin vuonna nuo aivan ihanat Tuomaan markkinat. Markkinoilla on paljon pieniä valaistuja kojuja, joissa pienyrittäjät myyvät tekemiään tuotteita. Keskellä markkinoita oli tänä vuonna myös aivan ihana karuselli! Ihanan värinen ja koristeellinen, mutta kaiken lisäksi myös ilmainen! Mahtavaa.
   Kiipesin myös Tuomiokirkon portaita ylös katselemaan, miltä markkinat näyttävät ylhäältä päin. Valot ja karuselli tekivät kyllä upean kokonaisuuden! Ei voi enemmän jouluiselta näyttää,
   Kauppatorilla oli myös upeita valoja. Siellä on nyt suuri maailmanpyörä, jossa on kauniit valot. Siinä en tosin ole käynyt, koska hinta on aika kova..Muistaakseni yli 10 euroa.
   Kauppakeskuksien sisälläkin on nyt suureellisia jouluvaloasetelmia. Esimerkiksi Forum ja Stockmann kyllä panostavat joka vuosi jouluvaloihin!
   Minulla ei nyt ole Helsingistä kuvia, koska kamera ei ollut mukana. Puhelimella kyllä otin, mutta ne eivät ole tarkkoja...
   Viime aikoina olen katsellut tosi paljon Miisan ja Tumen videoblogeja ja lukenut Miisan blogia. Täytyy kyllä sanoa, että kummatkin ovat tosi lahjakkaita tekemisissään! Suosittelen. Miisan blogi even angels will fall sisältää muun muassa upeita kuvia. Käykää tsekkaamassa osoitteessa http://miisanblogi.blogspot.fi/.
Tumen ja Miisan videoita löytää YouTubesta.
   Eilen, toissapäivänä ja tänään minulla on ollut valtava operaatio paketoida lahjoja. On se kyllä hauskaakin. Antamisen ilo on mukava ilo.




Hyvää joulua ja uutta vuotta! :)



Joulumieltä, joulun taikaa, tonttuja ja kynttilöitä. Mikä sen parempaa?


Ja tässä on viikon aiheeseen liittymätön kuva.


moido!



14 kommenttia:

  1. En itsekkään asu helsingissä, mutta muitten blogeista tullut katsottua että siellä on kyllä todella upeita jouluvaloja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Jos mahdollista niin suosittelen Helsinki-visiittiä. :)

      Poista
  2. Ihan vain näin yhteen kuvaan takertuen niin voi jösses miten ihanalta tuo VS:n hajuvesi kuulostaakaan! Oletko itse tykännyt siitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Tosi ihana tuoksu ja riittoisa pakkaus. Hankintana vielä niin uusi (vasta 3 päivää) että en vielä niin hyvin osaa kertoa, mutta tällä kokemuksella tosi hyvä ja kiva tuoksu. Sopii arkeen ja juhlaan. :)

      Poista
    2. Komppaan! Ihanan näköinen hajuvesi! :) ja ylisöpö kissa sulla :333

      Poista
    3. Kiitos hänenkin puolestaan! Ja niinhän Se on, aivan mahtava kissa :D

      Poista
  3. Voi ne helsingin aleksanterinkadun jouluvalot on kyllä upeet! Ja muakin kiinnostais vähän toi VS:n hajuvesi, paljon sillä oli hintaa?:)

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glitteristä ostin ja maksoi 14.90 euroa. Luultavasti kalliimpi kuin oikeassa myymälässä, mutta halusin ostaa, kun Suomesta ei (ainakaan minun tietääkseni) muualta niitä saa. :)

      Poista
  4. Hyvää tekstiä ja nättejä kuvia! Tykään kovasti myös blogin nimestä :)
    Yks mitä voisi kuitenkin omaan makuuni muuttaa, olisi blogin fontti. Jos se olisi jonkinlainen selkeä leipäteksti, olisi huomattavasti mukavampi lukea - ainakin omasta mielestäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että pidät nimestä ja kuvista!:) täytyypä tosiaan tuota fonttia koittaa vaihtaa, olen ennenkin samasta asiasta palautetta saanut! Kiitos! :)

      Poista
  5. Oi.. kivoja ja tunnelmallisia kuvia täällä ^_^ Muutenkin vaikuttaa kivalta.. ihanaa joulun odotusta sinne.

    terkuin..
    www.pinksunsparkle.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Noista kuvista välittyy kyllä niin joulufiilis! Joulunaikaan on ihana poltella kaikenlaisia kynttilöitä =)
    Hyvää joulua sulle!

    mmakingitupp.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Sitä tavoittelinkin :) samoin myös sinne!

      Poista

Ilahdun aina kommenteista. Kiitos <3